Estació de Benifallet

L’antiga Estació de Benifallet és el punt i final de la nostra activitat recomanada. Des de fa un temps, s’hi ha habilitat un complex interessant per gaudir de la Via Verda, que ofereix servei de bar i restaurant; fins i tot, tenen habitacions on dormir.

Un cop acabada l’activitat, us podeu relaxar prenent alguna cosa a la terrassa de l’ Estació de Benifallet, mentrestant espereu l’hora per recollir-vos. Si us heu quedat amb ganes de pedalar una mica més, podeu seguir la Via Verda fins a l’Ebre. En aquest lloc, veureu com el company de viatge que heu tingut, el riu Canaletes, també arriba al final del seu trajecte i desemboca al riu Ebre.

A més, si us agrada la música en viu, us recomanem seguir la seva programació, durant l’estiu tenen una interessant programació. La opció de fer la Via Verda cap al vespre, durant juliol i agost, quedar-vos a sopar i gaudir de la música en viu és una de les activitats més completes d’aquestes terres.

Visitar l’entorn de l’estació de Benifallet

Tot i que el municipi de Benifallet queda a l’altra banda de riu i a força distància de l’Estació de Benifallet, no està de més contemplar les diferents activitats que podeu gaudir al poble.

Les Coves Meravelles és una de les visites obligatòries a Benifallet, situades a la Serra de Cardó. Quedareu entusiasmats per les formacions capritxoses que ha format l’aigua amb el pas del temps. Sereu capaços de trobar tots els animals que s’amaguen entre les estalactites, estalagmites i demés?

Una sortida amb “Lo llagut” és l’altra activitat estrella del municipi. No perdeu la ocasió de navegar pel riu Ebre, d’una manera tranquil·la.

Si voleu més informació sobre la Via Verda i el seu entorn, no dubteu en consultar-nos. Podeu donar un cop d’ull a tot els nostres packs per gaudir al màxim la Via Verda.