Riu Ebre

El Riu Ebre com a barrera natural sempre ha estat relacionat amb la construcció del ferrocarril de la Vall de Zafán, actualment, recorregut reconvertit en Via Verda. Un cop superada l’Estació de Benifallet, serà el company de viatge en el seu últim tram fins al Parc Natural del Delta de l’Ebre. Abans, però, gaudiu de com el riu Canaletes desemboca en aquest punt al riu Ebre.

Tot i que la nostra activitat recomanada acaba aquí, podeu aventurar-vos a descobrir més, si esteu preparats físicament.

Activitats al Riu Ebre

Les activitats i oferta relacionades amb el riu o prop d’ell, són infinites, però si ens ho permeteu us farem una recomanació d’algunes d’elles. Des de descens amb caiac, o altres opcions esportives, fins a tranquils passeigs amb embarcacions, la oferta és àmplia, us animem a descobrir-la.

D’altra banda, el riu Ebre passa per 3 de les 4 capitals (excepte Gandesa) de les Terres de l’Ebre; a més, d’altres municipis. Llavors, és una bona manera de descobrir aquestes terres, on Tortosa s’alça com a capital regional, orgullosa del seu vestigi històric que podreu descobrir amb una passejada pel seu casc antic. La festa del Renaixement és quan la ciutat es vesteix de gala per gaudir del millor ambient medieval.

Lo Pont penjant d’Amposta i l’Aldea, sembla que sigui un monument majestuós de comiat al riu Ebre, que arriba als seus últims quilòmetres de recorregut per desembocar al Mar Mediterrani.

Finalment, el Parc Natural del Delta de l’Ebre és una visita obligatòria de les Terres de l’Ebre. Conèixer aquesta reserva natural, la seva fauna i flora, i espais com el Far del Fangar, Poble Nou del Delta, fotografiar flamencs, etc t’acabaran convencent per visitar aquestes terres.

Ja coneixeu aquestes terres i heu fet / visitat aquestes activitats? Quines més destacaríeu? Feu-nos-ho saber.

Si voleu més informació, no dubteu en consultar-nos. D’altra banda, totes les nostres activitats estan a packs.